søndag 26. september 2010

Flere nyheter på plass...

Før helgen fikk vi inn flere nyheter, denne gangen fra vår nye leverandør Cæsar Collection. I dagens innlegg finner du noen av nyhetene som nå er på lager.
Tiden er virkelig inne for å kose seg med levende lys. På en enkel måte kan du pynte lysene dine selv. Litt blonder og annen lyspynt gjør susen. Her ser du avbildet "Chess flower" dekorasjonsnål.
 Den er utrolig dekorativ og nålen koster 10 kr. pr. stk.

Vi falt også for denne "Chess heart" dekorasjonsnålen , og som navnet tilsier så er den formet som et hjerte. Den er en del mindre enn den på bildet over, men veldig dekorativ den også.
Nålen koster kr. 5,- pr. stk.

Ikke alltid like lett å finne kunstige planter som ser naturtro ut. Denne Eucalyptus planten er veldig koselig å pynte opp med der det måtte være behov for det. Har du en fin potte som du gjerne skulle tatt i bruk igjen, så er denne å anbefale. Selges uten potte til kr. 59,- pr. stk.

Vi har også tatt inn denne lykta i naturmateriale. Den er malt i en av høstens farger som er grå, og er litt annerledes en alle andre lykter du finner ute på markedet. Et blikkfang for den som velger å investere i denne. Pris 499,- pr. stk.

Med det så ønsker vi deg en fortsatt hyggelig søndag, så vil vi komme tilbake med flere nyheter i starten av neste uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar