fredag 2. april 2010

Langfredag

Påsken er tid for egg og kyllinger, påskeharer, påskekrim, skiturer, appelsiner og kvikk-lunsj. Mange reiser på en eller annen slags påskefeire. Statistikken viser at to av ti nordmenn reiser bort på ferie i påsken. Det er mange, men det betyr også at et stort flertall faktisk feirer høytiden hjemme. Vi er av de som holder oss hjemme og benytter anledningen til å blogge litt mens vi venter på go`været. 

 Påsken handler også om å feire at naturen våkner til liv igjen etter å ha ligget i dvale hele vinteren. Mange har begynt å planlegge hva som skal ordnes i hagen utover våren og sommeren. Det bugner av fristelser når det gjelder planter og flotte potter, hagemøbler og div. hagepynt.

Vi har en nyhet i vente som vi gleder oss til å få på lager. Disse zinkpottene er fra vår leverandør Nordal og vi vil komme tilbake med størrelse og pris så fort de er på lager. 


2 kommentarer:

 1. Hei så fin siden din ble veldig bra :-) Likte de sink pottene. Har dere noen sølv lenker til det flotte hjertet jeg fikk av dere i går synes det blir hengende litt for langt opp i vinduet.
  Ha en flott langfredag så sees vi i morgen til grillings :-) vi gleder oss og håper på bedre vær
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Hei Anita :o) Ja, det ble litt mer "liv" over siden nå, takk for gode tips fra deg (som jeg faktisk husket i dag). Vi har en lenke som kan brukes til hjertet, ikke helt lik, men vi kan ta det med så du får se. En fortsatt fin langfredag til deg og dine også, så sees vi i morgen :o)
  klem

  SvarSlett