mandag 1. mars 2010

Lysestake med kuppel

Ny uke, nye muligheter!

Ja, vi går selvfølgelig ut i fra at det gjelder oss som er litt i overkant glade i interiør også. Vi får bruke uka til å se nye muligheter med det interiøret vi allerede har i hus, eller kanskje investere i noe nytt.

På dagens bilde ser du avbildet en lysestake med kuppel fra Covent Garden. Den er utrolig lekker, er i brunt treverk (litt lysere enn på bildet) og kuppelen festes ved at lysholderen skrus løs fra selve foten, glasset settes på plass og lysholderen skrus på plass igjen. Dette er den beste løsningene som finnes på alle lysestaker med kuppel (syns vi). Glasset sitter da fast og man trenger ikke være redd for at glasset skal "tippe" ut av holderen. Dette er forresten en løsning stadig flere produsenter velger å bruke.

Med sin høyde på hele 65 cm er dette en lysestake som blir lagt merke til. På grunn av sin høyde kan den fint plasseres på gulvet,  oppe på bordet eller på en skjenk.

Vi har igjen to stykker på lager og her får du mye lysestake for pengene. Den koster 879,- kr.

Vi ønsker deg en fortsatt fin uke og er lysforholdene gode i morgen, så skal vi knipse noen nye bilder som vi vil dele med deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar